Анна-Мария Димитрова ще запомни завинаги пътуването си до Рим. 24-годишният

...
Анна-Мария Димитрова ще запомни завинаги пътуването си до Рим. 24-годишният
Коментари Харесай

Анна-Мария, Габриела и пасажерите в лайнер до Рим плачат и аплодират на крака Георги Иванов

Анна-Мария Димитрова ще запомни вечно пътуването си до Рим. 24-годишният й обичан Георги Иванов изиска ръката й по неповторим метод, пред десетки очевидци, тръгнали за един от най-романтичните градове в Европа - столицата на Италия, написа struma.com.

Малко откакто самолетът изхвърчал, Георги извадил дребна розова кутийка с елегантен пръстен и паднал на колене, мощно надявайки се да чуе отговора, който е чакал с години. В първия момент Ана-Мария останала като парализирана, сълзи почнали да се стичат по лицето и от неспокойствие и неземно благополучие. Развълнувана, тя изпаднала в еуфория, прегърнала обичания си и изрекла съдбовното " ДА ",

Пътниците в самолета станали на крайници и с бурни овации скандирали " Горчиво ". Не по-малко разчувствана била и бъдещата кума на младите влюбени, Габриела от град Рила, която снимала този паметен момент.

Тръгнахме с с половинките си на екскурзия в Италия, а бъдещият жених, показа, че желае да изненада Анна-Мария, която нямаше никаква визия, че този ден ще е толкоз трогателен за нея. Аз също се разплаках от неспокойствие, Георги смъкна Анна-Мария с корона и воал, на ръце от самолета, като същинска принцеса. Двойките към момента разпускат в италианската столица и плануват сватбата, която се чака да бъде идната пролет.

Видео може да видите ТУК и ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР