Анна-Мария Чернева определено не е хапка за всяка уста, а

...
Анна-Мария Чернева определено не е хапка за всяка уста, а
Коментари Харесай

"Любов моя, много те целувам": Анна-Мария Чернева и снимките, които провокираха обяснение в любов

Анна-Мария Чернева несъмнено не е хапка за всяка уста, а и не е по усета на всеки мъж. Хората обаче са споделили, че за всеки трен си има пасажери, а за вагона на Анна-Мария сигурно има искащи, които да ревизират валидността на билета ѝ.

Брюнетката е от девойките, които провят усещане с визията си. На едни може да им се коства прекомерно скандална, на други вулгарна, а трети пък да я намират за невероятна. Последователите на Анна, които надвишават 55 хиляди в Instagram, несъмнено харесват това, което виждат. 

Виж още: Шумен ваучър с алкохол и чалга за ЧРД на Златка! Голям другар на плеймейтката не ѝ честити

Палавата инфлуенсърка и водеща е много дейна в мрежата, а неотдавна показа свои нови фотоси, които провокираха почитателите ѝ да изпаднат в възторг. Тяхната фаворитка не е гола на фотосите (този път), а фрагментите не наподобяват и толкоз модифицирани с филтри. Признаваме ѝ го най-малко това! В мненията почитател се е обяснил в обич на Анна-Мария и е написал: " Топ си! Любов моя, доста те целувам ", написа буен от обич и пристрастеност почитател, а оборотната съблазнителка е харесала думите, с което демонстрира, че очевидно чете и вижда хората, които я издигат в фетиш.

Иначе не е ясно дали има сериозен мъж в живота на Анна-Мария. Тя, както към този момент споменахме нагоре, не е жена за всеки, само че сме сигурни, че обожатели и оферти не липсват.

Виж още: Стратимир от " Игри на волята " с откровения: Правил ли е секс в шоуто, има ли си гадже и още... 

Изображение: https://www.instagram.com/annamariacherneva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР