> Анна Балашева с нейни ученици 1969 годинаНамерете бивши съученици,

...
> Анна Балашева с нейни ученици 1969 годинаНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

На концерт в сряда се завръща за своя пети сезон

> Анна Балашева с нейни възпитаници 1969 годинаНамерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Тази седмица  " На концерт в сряда " се завръща за своя пети сезон на сцената на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров "   в Бургас.

Проектът включва цикъл от разнообразни тематични концерти, в които присъединяване ще вземат деца от всички специалности, които се учат в образователното заведение.

Стартът ще бъде даден с концерт отдаден на Анна Балашева – музикален възпитател и доайен на клавирната школа в Бургас. В него присъединяване ще вземат учениците от клавирните класове в учебното заведение по изкуства. В стратегия са включени творби на  Чайковски, Дебюси, Бах, Шопен и други

Спомени за Анна Балашева и  усещания за приноса и в клавирната педагогика ще споделят Юлия Ненова  и   възпитаници на известната пианистка. Зрителите ще видят и фрагменти от последното изявление направено от ученици на учебното заведение с Балашева. Материалът бе сниман преди две години по план " Училищна телевизия " и ще бъде излъчен за първи път.

Концертът " Спомен за Анна Балашева " се реализира в границите на план " На концерт в сряда ", тази сряда 14 ноември от 18 часа в Концертна зала на Музикалното учебно заведение, вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР