Анкетата за „Събитие на седмицата” за пореден път доказа колко

...
Анкетата за „Събитие на седмицата” за пореден път доказа колко
Коментари Харесай

Нито Роналдо, нито ЦСКА-Левски впечатлиха колкото…

Анкетата за „ Събитие на седмицата” за следващ път потвърди какъв брой значимо е за нас в Gong.bg да чуваме мнението ви, скъпи читатели. В седмицата, в която се игра горещо дерби сред ЦСКА и Левски под свирепия дъжд в София, а Кристиано Роналдо заби своя юбилеен 50-и хеттрик, вие отстояхте правото си на мнение и отдадохте справедливо самопризнание на Катрин Тасева.

Именно представянето на 20-годишната ни прелест в Гран При на Киев, където тя завоюва цели 4 оценки, беше оценено по достолепие като най-забележителното през предходната седмица. В украинската столица родената в Самоков състезателка приключи втора в многобоя, а сетне взе сребърните отличиня на топка и лента. Бронзът пък пристигна в конкуренцията на бухалки. Така Тасева заслужи малко над 28 % от общия избор и зае първото място в обичайна ни анкета.

Мачът сред „ сини” и „ червени” не остана чак толкоз надалеч обратно с 25,4 %, а фактът, че 4-те гола на Роналдо против Жирона събраха съвсем 22,3 % демонстрираха какъв брой равносилен е бил дуелът.

ВИЖТЕ ПЪЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЛАСУВАНЕТО ТУК!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР