Анкета, публикувана от The Economist/YouGov, разкри, че 50% от американците

...
Анкета, публикувана от The Economist/YouGov, разкри, че 50% от американците
Коментари Харесай

Зеленски с по-висок рейтинг в САЩ от Байдън или Тръмп

Анкета, оповестена от The Economist/YouGov, разкри, че 50% от американците имат позитивно мнение за украинския президент Володимир Зеленски.

Според същото изследване единствено 42% от американците гледат удобно както на президента Джо Байдън, по този начин и на някогашния президент Доналд Тръмп.

Сред интервюираните, които имат неподходящо мнение, украинският водач още веднъж се показва по-добре - едвам 24% от респондентите са дали отговор, че не го харесват, за разлика от 54% за Тръмп и 55% за Байдън, съобщава Нюзуик.

Освен това съгласно резултатите от изследването съвсем по еднакъв брой интервюирани са на мнение, че САЩ „ имат отговорността да създадат нещо “ по отношение на войната в Украйна (40%) и тези, които считат, че Съединените щати не носят отговорност да се намесват в спора (38%).

Допитването на Economist/YouGov е извършено измежду 1500 пълнолетни американци сред 21 и 24 октомври 2023 година

То е направено в миг, когато значително висши служители в Съединени американски щати и Украйна, както и редица анализатори показаха опасения, че се следи възходяща отмалялост измежду американската общност от войната в Украйна. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР