Анкета на Илон Мъск, с която той поиска от последователите

...
Анкета на Илон Мъск, с която той поиска от последователите
Коментари Харесай

След анкета: Мъск напуска управлението на Twitter

Анкета на Илон Мъск, с която той изиска от почитателите си да гласоподават „ за “ или „ срещу “ напускането му като основен изпълнителен шеф на Twitter, завърши с безапелационен отговор. Около 57.5% гласове бяха „ Да “, а 42.5% – „ Не “. При този резултат милиардерът ще би трябвало да откри собствен заместител в ръководството на обществената мрежа, защото съобщи изрично, че ще се съобрази с резултата.

В гласуването взеха присъединяване над 17.5 млн. консуматори на Twitter, което значи, че над 10 милиона акаунта са поискали той да сдаде поста.

Мъск сподели в неделя, че ще се съобрази с резултатите от допитването, само че не даде детайлности по кое време ще се отдръпна, в случай че резултатите покажат, че би трябвало.

След резултата от допитването акциите на Tesla Inc, производителят на електрически коли, който Мъск оглавява, нарастнаха с повече от 5% в предпазарната търговия. Този оптимизъм на вложителите е предстоящ, защото доста от тях считат, че Мъск се разсейва със обществената мрежа, вместо да се концентрира върху представянето на производителя на електрически автомобили.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинИлон Мъск Twitter изпълнителен шеф директор ПоследниНай-четениКомпании 64 След анкета: Мъск напуща ръководството на Twitter Компании 80 Натриевият реактор на Гейтс ще се забави с 2 години поради войната Бюджет и финанси 236 Правителството прави уебсайт и телефонна линия за еврото Пазари 408 Руската рубла потъна по отношение на щатския $ Любопитно 10556 Американски режисьор снима „ най-красивия голф клуб в света “ в България Наука 1796 Нов спътник в космоса „ трансформира играта “ в разбирането за климата Накратко 1712 Вечерни вести: Първи транш по ПВУ; Българска компания проби в Съединени американски щати Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР