Анка Михайлова, която е обвинена в жесток побой над 2-годишното

...
Анка Михайлова, която е обвинена в жесток побой над 2-годишното
Коментари Харесай

Айше Канибалката обжалва ареста си

Анка Михайлова, която е упрекната в нечовечен побой над 2-годишното си дете, ще апелира ареста си пред окръжните магистрати по-късно през днешния ден. На 28-ми септември Районният съд в Пловдив наложи най-тежката мярка за неотколнение - " задържане под стража " за 41-годишната жена, която твърди, че не е направила закононарушението, в което е упрекната.

Тезата, която Анка Михайлова, по прякор Айше поддържа е, че дребната е паднала от леглото, изпаднала в безсъзнание и тя се пробвала да я свести, като я е захапала няколко пъти, предава " Трафик Нюз ".

На предходното съвещание съдът  прецени, че съществува доста висока социална заплаха от осъществяване на ново закононарушение, по тази причина остави обвинената в ареста. Според медиците, които са  прегледали детето, рухване от легото не може да аргументи такива контузии, каквито е получило малко момичето. Те считат, че детето е било измъчвано. По непотвърдена информация в отбраната на Михайлова ще се включат още юристи.

Момиченцето Севда беше признато в интензивно поделение на УМБАЛ " Свети Георги " в доста тежко състояние- с черепно- мозъчна контузия, фрактури, увреждания на белия дроб и следи от ухапвания.

Айше е осиновила момиченцето преди 1 година. Тя произлиза от заможно семейство. Родителите й имали магазин за облекла в квартала, само че умряли, оставяйки й съществено завещание. Тя самата дълги години работила в чужбина и също икономисала пари. " Нямаше брачен партньор и реши да осинови детенцето. Не сме я виждали с мъж, тук в жилището не са идвали мъже " настояват съседи. Според тях била доста хубава жена. " Имаше си злато, имаше си всичко " установяват те. 

След като е осиновила детето, Айше не е работела, сама се е грижила за момиченцето. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР