Анжелика е председател на гражданско движение. Алекс има хардкор банда

...
Анжелика е председател на гражданско движение. Алекс има хардкор банда
Коментари Харесай

Българка разказа колко хубаво живее с мъж, по-млад от нея с 31 години

Анжелика е ръководител на гражданско придвижване. Алекс има хардкор тайфа и всеки ден по няколко часа репетира у дома с китарата. Александър е с цели 31 години по-млад от жена си. Няма никакви дефекти в съжителството с по-млад мъж, безапелационна е Анжелика в роман пред " 120 минути " по bTV.

Когато излизат на открито, множеството хора ги възприемат като майка и наследник. Това не пречи на двамата да се обичат безумно – на инат на всички предубеждения.

Правилата най-общо казано се съблюдават, това са законите. Когато не нарушаваш спокойствието на никого и си в естетика с колегата си, се живее прелестно, споделя Анжелика Цокова.

Александър сподели, че са се срещнали още при започване на " Facebook ". Написал й известие за Нова година, а тя му върнала отговор дали желае да са другари. Говори ли са си общи неща две седмици.

Анжелика описа, че на първата среща изпитала другарство. Около месец са си говорили по телефона, след това ходили на спектакъл, изложения, концерти, имали повече общи ползи и неща, които вълнуват двамата и това било главното. Никога не си е мислила, че може да има връзка с толкоз млад мъж, разясни тя.

Проблеми са имали с неговото обграждане, до момента в който нейните другари са били толерантни, добави дамата. Минаха няколко месеца до момента в който се усетя удобно в тази обстановка, сподели още Анжелика.

Той добави, че тя го е научила по какъв начин да сортира хората към себе си и да знае кои са верните за него хора.

Разликата във възрастта учи на приемливост, сподели Анжелика.

„ Да даваш опция на другия да се себеизразява, нещо което в по-балансирано възрастово двойки доста мъчно се получава. Поне аз имам такива наблюдения от моите другарства и контакти. Когато разликата ви е огромна, се опитваш по някакъв метод въпреки всичко да се поставиш и в обувките на другия човек, да схванеш какво е значимо за него, какви са му целите. По същия метод и той изследва средата, обстановката, моето отношение, държанието ми. Мисля, че най-основното е една приемливост, едно почитание и основаване на едно такова персоналното пространство, което по някакъв метод да обгрижваш и да пазиш персоналното пространство на другия човек”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР