Aniventure Comic Con е най-големият български фестивал за аниме, манга,

...
Aniventure Comic Con е най-големият български фестивал за аниме, манга,
Коментари Харесай

Краля на нощта от Game of Thrones в София

Aniventure Comic Con е най-големият български фестивал за аниме, манга, азиатска просвета, западно кино и телевизия, гейминг и комикси. Тази година фестивалът се завръща с второ издание, с цел да срещне източната със западната просвета в едно огромно събитие.

На 15 и 16 септември Интер Експо Център ще се трансформира в зона на световнопризнати косплейъри, артисти от обичани сериали, гейминг места и палитра от най-харесваните и известни художници в света комиксите и уебкомиксите . Очаква се да бъде отворена нова зала за Aniventure Comic Con 2018, поради големия интерес, който провокира фестивалът през 2017 година - над 21 000 регистрирани визити.

Първото доказано присъединяване на събитието е на Краля на нощта от Game of Thrones , чиято роля извършва словашкия артист Владимир Фурдик - един от най-търсените каскадьори в Холивуд. Той идва в София след края на фотосите на осми сезон на сериала. Организаторите дават обещание още двама артисти от Game of Thrones , които ще бъдат оповестени в допълнение.

 Kamui Cosplay

Kamui Cosplay

Другата огромна звезда, която идва особено за Aniventure Comic Con 2018 , е Kamui Cosplay от Германия - косплеър от 15 години , която издава лични книги и наръчници за направата на косплей. Тя ще бъде част от журито на надпреварата за костюми.

Билети в мрежата на Ивентим, като деца до 7 години влизат гратис, в случай че са съпроводени от родител.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР