Анита Мезйзер призна, че действията й в нощта на смъртта

...
Анита Мезйзер призна, че действията й в нощта на смъртта
Коментари Харесай

Анита Мейзер ПЛАШИ с вида си: Аз съм най-дебилната жена в България!

Анита Мезйзер призна, че дейностите й в нощта на гибелта на мъжа й, били подбудени от боязън от сестрата Николай. Освен това тя изрично сподели, че въобще не се счита за отговорна.

„ Милена и фамилията му мислят, че съм го умъртвила и това е обикновено. Не съм решила да излъжа, излъгах, тъй като знаех сестра му какво ще ми аргументи. Знаех връзките й и на какво е способна. Три часа нямаше по какъв начин да се обадя на полицията, опасявах се от тази жена, тя е доста отмъстителна”, споделя Мейзер, която сега излежава присъдата си в Сливенския затвор.

Година след нелепата гибел на брачна половинка й Николай тя уточни, че го сънува и че го чака с положително на ония свят. Връзването със „ свински опашки” тя дефинира като волност на Николай, тъй като бил мъжага и желал да покаже силата си. „ Задуши се пред мен. Мъчих се да ги отрежа, с веро да ги махна, тичах в кухнята. Всяка вечер мисля за това. Това се случва в оня ден, прибират ме в ареста и от ареста съм в пандиза. Нито можех да го преживея, нито да схвана, че е истина, не можах да го оплача”, прибавя тя.

Признала се за отговорна поради престоя й в ареста, а прокурорката й дала обещание късмет за условна присъда. „ Не знам дали ще изляза жива и здрава тука, желая да си отида от тоя свят ненабедена за ликвидиране, сподели още тя.

Мейзер съобщи, че се е признала за отговорна, поради вярата за независимост. „ Бях на антидепресанти, откачих, щях да се самоубивам. Намериха ми хапчетата, които събирах - нали би трябвало да имаш задоволително. Искаше ми са приключа”, споделя тя.

Мейзер сподели, че не е предложила рушвет на служител на реда и декларира, че е набедена.

„ Аз съм от дебилните българи и благодаря на Иво Христов, той ми оказа помощ доста на мен. Аз съм най-дебилната жена в България. До преди два дни не бях погледнала един документ обвързван с делото ми, не съм си чела и показанията. В претекстовете на съдията видях обиди, неточности, погрешни неща и се надявам идващите съдии да ги открият и името ми да се изчисти”, разяснява тя.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР