Анита Мейзер със сензационно писмо откровение! За първи път от

...
Анита Мейзер със сензационно писмо откровение! За първи път от
Коментари Харесай

Анита Мейзер избухна със сензационно писмо: Сбъднах мечтите на мъжа ми, сега сбъдвам нечии други! Дължат ми милиони евро обезщетение!

Анита Мейзер със сензационно писмо признание! За първи път от доста време насам скандалната силиконка и някогашна затворничка, лежал за убийството по несъобразителност на брачна половинка си, излиза със свои думи!

Ето и текста оповестен в персоналния профил на Анита (без редакторка намеса):

Изпращам 2019 година с вярата, че неприятните хора ще задобреят през 2020, а положителните ще бъдат още по щастливи и сполучливи.

Надявам се да спрат да ме преследват тези, които взеха решение, че удариха Джакпот от стотина хиляди лв.... и, че ще се облажат и усилят кеша на мой тил!!! Оставете ме на мира!!! Дадох всичко което имах да сбъдвам фантазиите на мъжа си, а в този момент да сбъдвам нечии други. ..Публично декларирам, че аз нямам пари за себе си, камо ли дарове да върша. Ако един ден имам, ще дам в пъти повече в дарения или Църква ще построя в памет на мъжа, поради който пострадвам на Земята, само че на никой различен, от неговото семейство, за нищо пари не им дължа...Повярвайте ми, живота си замествам, единствено Ники да се върне на Земята даже и единствено за една минута...но пари за това, че ме подредиха ли да давам...питам всички тези писари, които хабер си нямат от истината!!!

Да поясня на разните ”изхождащи се по огромна потребност ”сайтчета и вестничета: не ми завиждайте, само че имам другари и хора които ме харесват по света, които се грижат за мен, дават ми заслон, купуват ми самолетни билети и така нататък Канят ме за тяхна сметка да им гостувам по целия Свят, до момента в който вие ме плюете, аз си виждам кефа.

Лъжци... нямам никого до себе си в Америка!

Не съм длъжна да ви се изяснявам, само че виждам, че не ви стига акъла да разберете, че НЕ АЗ дължа пари на някой, а някой в пъти повече ми дължи на мен за клюки и нарежданки... милиони €€€ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ...и те знаят за какво! Заради тях не мога да пребивавам и в България, тъй като се опасявам освен за своя живот, само че и за живота на щерка ми и татко ми. Бог да ни е на помощ!

Знам, че е невероятно да пишете единствено истини по мой адрес, само че най-малко спрете да изливате своята персонална или поръчкова завист върху мен в такива дози, както до момента! Не е почтено, и е небогоугодно, да употребявате правото си да публикувате обществено неистини и клюки по мой адрес с цел да изкарвате прехраната си... спрете,намерете си по-добра работа, вместо да лъжете своите читатели!

Или пишете неприятно за Анита, че се продава и зарежда нечии душевни потребности или никакво положително!

Това, че да вземем за пример от 16 годишна върша дарения на Домове за сираци, бездомни хора и т.н никой не го написа, за какво да отразяват  нещо хубаво, скучно е и недоходоносно. Едно от последните такова направих в Дома за деца лишени от наставнически грижи ” Княгиня Надежда ”, Варна, преди Коледа предходната година, когато всички знаете какво преживявах... Направих търг с мои движимости, нови и употребени, като с парите купих качествени обувки на всички деца.Само това да беше... и за Българската Коледа,  други домове, деца с медицински потребности,стари хора и т.н, за Америка няма да приказвам. Тук хората са признателни.

Все едно какво, до момента в който съм към момента жива, ще продължа да съм добър човек на земята.

Пишете, кълнете,аз съм си аз и никой на Земята неможе да ме спре да върша каквото си пожелая...
САМО БОГ РАЗПОЛАГА С МЕН и никой различен!!!  Весело посрещане на Новата 2020 година на Добрите хора, другите не ме интересувате, задавяйте се в личната си завист и злоба до края на живота си. И най богатата софра и най хубавите къщи и коли, на неприятните хора са безлични за мен...

Онези от Вас, които обичам и ме обичате, знайте, че аз съм постоянно вашата вярна и всеотдайна другарка и вие сте моето семейство и тласък да продължа да пребивавам. Благодарение на вас, аз оцелях -БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС). Thank you my supporters,From all my hеaart- big THANK YOU-I LOVE YOU! Wish you happiness, health, and success in 2020 my dear friends! Обичам ви другари! Бог да ви благослови и подари с безусловната си Любов и през 2020 година.

P.S не одобрявам пожелания на ЛИЧНИ, в случай че се срамувате да ме подкрепите под постовете,  вие не сте ми другари... нямам потребност от секрети похвали и хвалби. Там е за свалки и съществени диалози...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР