Анита Мейзер може да участва в новия сезон на Фермата

...
Анита Мейзер може да участва в новия сезон на Фермата
Коментари Харесай

Анита Мейзер ще лъска имиджа си на убийца в риалити формат

Анита Мейзер може да взе участие в новия сезон на „ Фермата ” тази есен, написа Lupa.bg. Скандалната силиконка, която неотдавна излезе от пандиза по-малко от 4 години откакто умъртви половинката си при разюздана секс игра, сега води договаряния с продуцентите на риалити шоуто по Би Ти Ви.

Анита е безапелационна, че няма да взе участие в предаването за хонорар, по-малък от 100 000 лв.. Тъй като бюджета на предаването е сведен, от Би Ти Ви са подготвени да провиснал най-вече половината пари – към 50 000 лв.. Възможно е обаче в последна сметка Мейзер да склони да одобри офертата. Не единствено тъй като й остава шанса да грабне огромната премия от 100 бона, а и тъй като може да пооправи скандалният си имидж на перверзна килърка.



Анита продължава да упорства, че е почтена за загадъчната гибел на половинката си Николай Димов, а кончината му чисто гол на масажната маса в дома й във Варна е просто разследване на безразсъден случай при ексцентрична полова процедура. Тя била подготвена да се подложи на детектор на лъжата в предаването, с цел да видят и феновете, че в действителност става дума за случайност, а не за планувана екзекуция, както и до през днешния ден мнозина считат. Семейството на културиста е уверено, че тя е възнамерявала ликвидирането му и даже е имала помощник.



Миналата есен избухна скандал с опцията Анита да влезе във „ ВИП Брадър ”, до момента в който е под домакински арест. Оказа се, че няма законова спънка даже да има влезнала в действие присъда, Мейзер да я изтърпява онлайн пред тв феновете. В последния миг обаче продуцентите се отхвърлиха и заложиха на Ванко 1, който обаче бе отзован поради мощен публичен напън. Най-вероятно още тази есен Анита Мейзер ще лъсне в цялостния си искра пред феновете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР