Анита Мейзер излезе с нова версия за смъртта на съпруга

...
Анита Мейзер излезе с нова версия за смъртта на съпруга
Коментари Харесай

Анита Мейзер с нова версия за смъртта на мъжа си

Анита Мейзер излезе с нова версия за гибелта на брачна половинка си Николай Димов . Пред Апелативния съд във Варна, където апелира присъда от 4 години и половина затвор за причиняване на гибел по несъобразителност и предложение на рушвет от 30 000 евро на проверяващ служител на реда, тя съобщи, че не е поставяла свински опашки на 40-годишния си мъж и не е била в жилището, когато той е умрял .

Обясненията й се разграничават радикално от тези, които тя е дала в разпити пред проверяващите и по време на предходни правосъдни съвещания. 

Досега Мейзер твърдеше, че в нощта на 14 август 2016 година е поставила на Николай една свинска опашка на ръцете му зад тила и по две на краката и на врата. След това отишла в друга стая, с цел да вземе телефона му и да снима по какъв начин той ги къса. Когато се върнала, го заварила паднал от масажната маса и мъртъв. 

Пред съда през днешния ден Мейзер сподели, че не желае повече да поема непозната вина  и се е получило " доста жалко да заставам в пандиза за нищо "

Според новата версия, миската е тръгнала за магазина 20 минути след среднощ на 14 август, за купи яйца и кухненска хартия. По това време Николай е лежал по  очи на масажната маса, като е имал единствено една свинска опашка на краката, а пакетът с останалите бил на дребна масичка до него. Заръчал й да не се бави повече от половин час, с цел да вършат след това секс. 
 
 Анита Мейзер дело БГНЕС/КРАСИМИР ДЕЛЧЕВ

Когато Мейзер се прибрала още веднъж в жилището, тя говорила дълго време с другар по телефона, отишла до жилището на щерка си в същата кооперация и чистила след котката си. Това й лишило сред 40 и 60 минути и едвам по-късно разкрила тялото на Николай, паднало от масажната маса. 

В първия миг си помислила, че брачният партньор й се прави на починал, както обичал да се майтапи. Мейзер седнала върху натрупа и откакто се уверила, че Николай няма пулс, се паникьосала.

Побягнала към кухнята, с цел да търси веро и ножици, с които среже свинските опашки. По думите й няколко пъти „ лашкала ” тялото , отричайки обаче да се е опитвала да го изнесе със сак на колелца от жилището, както твърдеше по-рано. 

„ Аз се шашнах по време на опита, тъй като предходния ден се возихме със сака, наши си нелепости. Не съм отговорна, не съм слагала свински опашки. Това беше негова волност , не пожела да изчака до идващия ден ”, сподели Мейзер. 

Обратът в показанията си Мейзер изясни с уверенията, които получила за условна присъда

„ Днес споделям истината. Исках да го направя още на първа инстанция, само че бях посъветвана да не трансформирам първичните си показания. Не мога да продължа да поемам виновност за нещо, за което не съм отговорна. Вживяла съм се в ролята на отговорна и вкарах много креативност. Да страдаш за обичания си мъж и да си затворена е толкоз тежко, че може да го разбере единствено човек, който го е изпитал ”.

Заради обясненията на Мейзер съдът назначи нова съдебно-медицинска експертиза. Следващото съвещание по делото е планувано за 26 март. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР