Анита Мейзер е задържана и ще изтърпи присъдата си в

...
Анита Мейзер е задържана и ще изтърпи присъдата си в
Коментари Харесай

Анита Мейзер влиза в затвора в Сливен

Анита Мейзер е арестувана и ще изтърпи присъдата си в пандиза в Сливен.
В Окръжната прокуратура във Варна е получено предписание на прокурор от Върховна касационна прокуратура, въз основа на което Анита Желева, обществено по-известна като Анита Мейзер, е арестувана за изтърпяване на наложено наказване.
С влезнало в действие решение от 11.02.2019 година във Върховна касационна прокуратура е завършило наказателното произвеждане против нея.
Анита Мейзер бе приета за отговорна по две обвинявания – за рушвет и за причиняване по несъобразителност на гибелта на нейния брачен партньор, като за всяко от тях съдът е решил за заслужено да дефинира наказване отнемане от независимост в размер на две години, оповестиха от прокуратурата.
По разпоредбите на групирането на санкции е несъмнено Мейзер да търпи отнемане от независимост за период от две години при общ режим в пандиза Сливен. Наложена ѝ е и санкция в размер на 4000 лева Уважен е цивилен иск в размер на 100 000 лева
Анита Мейзер бе упрекната, че на 14 август 2016 година в град Варна е предизвикала по несъобразителност гибелта на Николай Славов Димов. По същото време е предложила рушвет от 30 000 евро на полицейски орган, с цел да не я задържи при налични данни за осъществено закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР