Анита Димитрова, по-известна като бившата половинка на Димитър Рачков, взе

...
Анита Димитрова, по-известна като бившата половинка на Димитър Рачков, взе
Коментари Харесай

Без срам: Бившата на Рачков по сутиен на официално събитие

Анита Димитрова, по-известна като някогашната половинка на Димитър Рачков, взе първия приз в живота си, само че не на състезанието " Мис Плеймейт ", а на раздаването на брокерски награди. Силиконката получи премията за " Лице на брокерите в България ". Блондинката излезе да вземе статуетката по сутиен. Красавицата обича да показва силиконовите си форми, даже и на несъответствуващи места. 

На церемонията русокоската се появи облечена в черен панталон и разкопчано сако, а под него дантелен сутиен. Облеклото й е потресло всички присъстващи в залата.

" Всеки път, когато една жена отстоява себе си, тя отстоява всички дами " – написа Анита под фотоса със статуетката, който разгласява в обществените мрежи.

" Разбирам, че си е поставила огромни гърди за да ги демонстрира, но не е нужно да е на всички места. Има места, където не е уместно да върви в този тип. Ако върви и по този начин да продава жилища, то сигурно ще има триумф измежду мъжете. Няма да липсват претенденти, които да желаят да тестват спалнята преди да купят парцела " – разясняват злъчно в обществените мрежи.

От няколко месеца някогашната половинка на Рачков е брокер в една от водещите компании за недвижими парцели. На силиконката й се наложи да работи след края на връзката си с комика. Блондинката продава единствено първокласни къщи и жилища, само че към момента не може да се похвали с доста покупко-продажби.

" Това ме изпълва с възторг и провокации. С неспокойствие очаквам  опциите, които ще ми донесе тази нова кариерна стъпка. Благодаря на сътрудниците си, които са същинско ентусиазъм за мен и всеки ден ме впечатляват със своите познания, опит и самоотверженост. Знам, че с тях ще трансферирам граници и ще реализирам неща, за които единствено съм си мечтала ", споделя Анита за работата си като брокер.

Силиконката доста сложна одобри раздялата с Рачков и даже беше изпаднала в дупка, само че се съвзе и стартира работа, която й е нужна с цел да се изхранва. Плеймейтката настойчиво крие персоналния си живот, само че съгласно слуховете си има младо гадже, с което спи и точно с него е кръшкала на Димитър Рачков. Комикът обаче не страда изключително след раздялата и сега се радва на свободата си, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР