Анита Димитрова определено стана доста интересна на медиите, след като

...
Анита Димитрова определено стана доста интересна на медиите, след като
Коментари Харесай

Анита на Рачков обра точките с една снимка, позира до луксозна кола

Анита Димитрова несъмнено стана много забавна на медиите, откакто стана ясно, че тя е дамата до артиста и водещ Димитър Рачков. Екранната звезда удостовери, че е дружно с хубавицата, а това се трансформира в топ вест, което е изцяло обяснимо. 

Хубавицата наподобява доста щастлива и влюбена в своята половинка, а фотосите, които споделя във Facebook са доказателството в това отношение. Анита наподобява все по-красива, а напълно неотдавна показа една фотография, която притегли вниманието. На фрагмента виждаме плеймейтката да театралничи пред безценен бял автомобил, а тя е облечена с много необятна риза, сандали на висок ток и чантичка в цвета на обувиките ѝ. Не е ясно на кого е колата, само че едно е несъмнено - фотографията се радва на огромно внимание.

Виж още: Убива ли Ким Кардашиян дребния бизнес? Звездата си навлече свиреп хейт, ще се водят правосъдни битки 

Анита неотдавна отпразнува своя рожден ден, а малко по-късно дружно с половинката си и компания отпътуваха за Рим, откъдето също се появиха много луди и занимателни фотоси и сторита. Иначе се появи и различен слух към Анита. На селфи тя се появи с пръстен, наподобяващ съвсем на годежен. Тя обаче резервира безмълвие по тематиката.

По-рано това лято стана ясно, че двамата с Рачков ще се грижат за 14-годишния Димитър Рачков-младши и неговия 9-годишен брат Петър. Майката на сина на комика Христина Апостолова и нейният втори брачен партньор Евтим Милошев отпътуват за Филипините по работа.

Виж още: Момчетата след нея тичат: Щерката на Лияна на любовна вълна и има ли си към този момент гадже

Изображение: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000714142759 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР