Анита Димитрова, която немалко време топлеше леглото на известния комик

...
Анита Димитрова, която немалко време топлеше леглото на известния комик
Коментари Харесай

Боже, пази ни от такива брокери! Анита на Рачков продава жилища по сутиен

Анита Димитрова, която значително време топлеше леглото на известния комедиант и тв водещ Димитър Рачков, продължава да демонстрира какъв брой лека жена е и какъв брой малоумен е бил артистът да се влюби в такава уличница, само че очевидно мисли единствено с „ инструмента “ си.

След като водещият на „ Като две капки вода “ я заряза, защото тя му изневери, Ани остана без пукнат лев и се наложи да работи. Тя стартира работа в огромна брокерска организация, където не стопира да разчита на тялото си, с цел да си изкара заплатата.

На съвсем всички огледи Анита идвала полугола, с тесни облекла, които разказват тялото й. Целта й е ясна – в случай че е мъж купувачът, да я изпие с взор и да вземе жилището.

Наглостта на Анита обаче стигна до там, че да се появи по сутиен на гала за брокерски награди. Тя взе наградата „ Лице на брокерите в България “, само че излезе на сцената с черен панталон и разкопчано сако, а под него дантелен сутиен. Сякаш искаше да схванат всички какъв брой е шавлива.

Митко Рачков излезе най-големият простак. Първо Мария Игнатова го въртя 9 години с обещания за семейство и деца, които не съблюдава, а по-късно жена с 25 години по-млада от него го направи за смях, поставяйки му големи рога.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР