Анита Димитрова бе една от ВИП-гостенките на концерта на Софи

...
Анита Димитрова бе една от ВИП-гостенките на концерта на Софи
Коментари Харесай

Анита отново заряза Рачков

Анита Димитрова бе една от ВИП-гостенките на концерта на Софи Маринова в зала " Арена Армеец ". Фолкаджийката дружно с " Ку-ку бенд ", Преслава, Коцето и още звезди изпълни залата в София, а измежду известните посетители бе и обичаната на Рачков.

От комика обаче няма и диря, а младата русокоска e в компанията на своя другарка. Двете седят тъкмо до журналиста Крум Савов и неговата брачна половинка покрай сцената с изпълнителите. Повече от ясно е, че Анита няма по какъв начин да се снабди с тези билети без посредничеството на Рачков. Той по принцип рядко се появява на сходни обществени събития и може просто да е решил да си остане вкъщи на мира. Двамата обаче не са се показвали дружно от началото на лятото, осведоми Hotnews.bg.

От бременно коремче на Анита няма и диря, тъй че слуховете, че Митко Рачков ще става татко за повторно се оказват безпочвени. Ден след концерта пък Анита сподели в инстаграм, че изживява сложен интервал, като показа максимата: " Когато животът ти предлага лимони, вземи си и текила със сол ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР