Аниста е едно от най-щурите попълнения в новото YouTube риалити

...
Аниста е едно от най-щурите попълнения в новото YouTube риалити
Коментари Харесай

Побоищата и слуховете в живота на една влогърка: Скандалната Аниста от "Къщата на инфлуенсърите"

Аниста е едно от най-щурите попълнения в новото YouTube риалити " Къщата на инфлуенсърите ", в което са събрани куп известни нашенци. Е, някои не ни се костват никакви инфлуенсъри, само че това е друга тематика.

Инфлуенсърката несъмнено попада след хората, които заслужават вниманието ни. Млада, щура, секси и много сполучлива в онлайн пространството. Мацката се занимава с развиването на YouTube канала си, желае да се опитва в музиката и въобще се дефинира за едно супер арт момиче. 

Виж още: " Майка на годината ": Хейтъри набедиха Антоанет Пепе за неприятен родител, животът я влече

Анна, както е същинското ѝ име, е от Бургас, на 22 години и може да не повярвате, само че е фамилна и има едно детенце, което е от половинката ѝ Кристиан Чарли Танев - различен доста известен роден влогър.

Да, точно за връзката им малко ще ви разкажем, която е наситена с до-о-о-ста инциденти. Двамата са се разделяли и събирали близо 10 пъти, само че преди година в нета плъзна клюката, че Чарли пребивал Аниста, до момента в който тя била бременна с детето им Джак.

Виж още: Това ли е дразнител №1 в " Къщата на инфлуенсърите? Първата борба сподели доста! 

Във видео двамата публично отхвърлиха сходни клюки, само че Чарли не крие, че връзката им е имала доста токсични моменти и сериозна експанзия, за която отговорност пое напълно той. Влогърите обаче не крият, че се е стигало до физическа разпра, само че в никакъв случай до тежки конфликти, кървища и още по-малко - до удари в корема, както се говореше. Двамата бяха разграничени за известно време, само че наподобява, че през днешния ден са още веднъж дружно.

" Не желая да ме назовават дамата на Крис, тъй като аз имам какво да покажа и съм обособен субект ", сподели влогърката в " Къщата на инфлуенсърите ". 

В професионален проект Аниста се е отдръпнала от влоговете. В момента се занимава главно с инфлуенсърство и музика. Аниста е казвала, че Джак е преди всичко сега, само че музиката идва незабавно по-късно. 

" Много съм устата, не понасям мишки да ми приказват ", споделя Аниста в едно свое Q&A видео, само че за момента не сме видяли тази нейна страна в новото шоу. Нещо ни подсказва обаче, че скоро ще забележим мацката в бойна подготвеност.

Изображение: https://www.instagram.com/aniissta/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР