Анимацията Баз Светлинна година - първата голяма премиера в кината

...
Анимацията Баз Светлинна година - първата голяма премиера в кината
Коментари Харесай

„Джурасик свят: Господство“ остава начело на бокс-офис класацията в Северна Америка

Анимацията " Баз Светлинна година " - първата огромна премиера в кината на студио " Пиксар " от март 2020 година, дебютира с доходи от 51 млн. щатски $ в първата си седмица на пазара в Северна Америка, заяви Асошиейтед прес. Това освен бе по-малко от предстоящото, само че и незадоволително, с цел да детронира от първото място

" Джурасик свят: Господство " , който се снабди с 58, 7 милиона щатски $ доходи във втората седмица на пазара.

Очевидно фамилиите са малко по-малко склонни от останалата част от публиката да се завърнат в киносалоните. Много студиа, измежду които " Дисни " и " Пиксар " заложиха на стрийминг платформите или на хибридни министър председатели за анимациите си по време на пандемията. От началото й продукциите на " Пиксар " " За душата ",

" Лятното премеждие на Лука " и " Мей Червената панда " дебютираха непосредствено на " Дисни + " гратис за клиенти. Другите огромни анимационни министър председатели на " Дисни " - " Рая и последният змей " и " Енканто " стартираха хибридно.

" Баз Светлинна година " излезе в 4 255 киносалона в Съединени американски щати и на 43 задгранични пазара. Общо 14 мюсюлмански страни не разрешиха разпространяването на продукцията поради целувка сред две от героините.

В четвъртата си седмица на пазара " Топ Гън: Маверик " регистрира дребен спад в продажбите и с 44 милиона $ седмични доходи заема трето място в класацията. 
На четвърта позиция е " Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта " с 4,2 милиона $ и " Бургерите на Боб: Филмът " с 1,1 милиона $.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР