Ани Цолова е изпаднала във финансов колапс, след като не

...
Ани Цолова е изпаднала във финансов колапс, след като не
Коментари Харесай

Ани Цолова фалира, черни дни пред бившата водеща!

Ани Цолова е изпаднала във финансов колапс, откакто не съумяла да прокопса в новото си амплоа на наставник по публицистика. Само преди половин година някогашната водеща на " Здравей, България “ анонсира, че се захваща с производство и водене на семинари, като съобщи, че на тях ще образова бъдещи медийни фрагменти. Шест месеца по-късно Цолова е провела една-единствена сказка през януари, а ползата към плана й въобще не бил подобен, какъвто тя очаквала да бъде. 

Първоначалният възторг на журналистката секнал, а консултантската й компания вървяла към банкрут. Ани обаче нямала никакви шансове да се върне назад в малкия екран, тъй като пътищата й към Би Ти Ви и към Нова са затворени. След скандалното й премахване от утринния блок на втората и споровете й с управлението не желали да чуят за нея, писа " Ретро “. 

В Би Ти Ви също нямало по какъв начин да отиде и да проси работа, тъй като преди време си тръгнала изменнически от екипа, подлъгана от по-голяма заплата и обещана независимост от конкурентната медия. Единственият й вид е да води договаряния с някой от второстепенните канали, само че пък егото й не разрешавало да сниши гарда чак до там. 

Междувременно Цолова нямала никакви доходи и разчитала само на операторската заплата на мъжа си Васил Мичев, както и на оскъдните спестявания, които съумяла да задели по времето, когато беше водеща и се разписваше против 5 бона месечно, а настрана и от това получаваше и стимулиращи бонуси на всяко трето тримесечие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР