Ани Салич се сдобила с парцел в с. Рударци още

...
Ани Салич се сдобила с парцел в с. Рударци още
Коментари Харесай

Наша известна журналистка живее в сглобяема къща на село

 Ани Салич се сдобила с имот в с. Рударци още по време на брака си с ТВ продуцента Бранко Салич, с който са разграничени от няколко години.

Въпреки че можели да си построят многоетажна вила, двамата постъпили новаторско и заложили на сглобяема къща резервоар от американски вид, които по това време не бяха толкоз настоящи по нашите ширини. Те са по-ниско бюджетен вид от строителството. Цените им стартират 40-50 хиляди лв.. След развода журналистката избрала да остане да населява вилата в Рударци с двете си деца.

До ден сегашен живее там и всеки ден пътува до работното си място в Нова телевизия по 30 - 40 минути в едната посока. Главоболията с трафика обаче не могат да заменят селското успокоение, от което има потребност Салич.

Зад къщата се издига планински скат, а начело има лятна веранда и двор, в който журналистката отглежда цветя, шубраци и райграс. Обзавеждането вътре е семпло. Кухнята е напълно общоприета, за отоплението водещата разчита на камина на дърва. Соларен панел събира слънчевите лъчи и подсигурява топла вода на фамилията, пише  " Ретро “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР