Ани Салич наруши присъщото за нея мълчание и категорично разсея

...
Ани Салич наруши присъщото за нея мълчание и категорично разсея
Коментари Харесай

Ани Салич мечтае за спокойна любов след драматичните раздели

 Ани Салич наруши присъщото за нея безмълвие и изрично разсея слуховете, че в живота ѝ има нов мъж. Тя удостовери, че към момента е сама, като показа във фейсбук, че е необвързана. Тв водещата избира да прекарва времето си отвън офиса най-вече сама. Тя постоянно прави походи в планината, а до момента в който времето към момента беше топло, вечер пускаше фотоси от известни питейни заведения на чашите с вечерното си пиво, шегувайки се, че поддържа твърдо българските ресторантьори.

Относно бъдещи любовни трепети Салич разяснява: " Мечтая за здраве, шанс за децата, спокойна обич и почтени старини “, след двете следващи раздели, които претърпя. Първият трагичен удар за нея бе разводът с бащата на нейните деца – тв продуцента Бранко Салич, а след това с крушение завърши и аферата ѝ с загадъчен господин на междинна възраст. Децата ѝ са към този момент огромни – синът ѝ Лазар следва в Холандия, а щерка ѝ Хана е гимназистка, която е увлечена от приятелите и заниманията си.

Ани има повече време за себе си и това незабавно пролича по външния ѝ тип. През последната година тя се втали стремително и стопи качените около развода с Бранко килограми. Към днешна дата някогашните съпрузи не поддържат никакъв контакт, с изключение на по настоятелен въпроси, свързани с техните общи наследници, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР