Ани Салич крие строго пазена тайна. За журналистката е известно,

...
Ани Салич крие строго пазена тайна. За журналистката е известно,
Коментари Харесай

Ани Салич крие строго пазена тайна – брак с богат бизнесмен!

Ани Салич крие строго защитавана загадка. За журналистката е известно, че е имала брак със сърбина Бранко Салич, от кое място идва и семейството ѝ. Но надали някой знае, че преди него тя е имал и различен. Въпреки че съвсем целият й живот е на показ поради телевизионното й дългоденствие, единствено най-близките хора от обкръжението й знаят, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата е имала и различен брачен партньор.

Това, което се знае за първия ѝ брачен партньор, е, че е бил огромен строителен бизнесмен с огромни благоприятни условия.

Бракът им обаче не просъществувал, защото Ани не желала да просто да си съои у дома, а желаела да прави кариера на дребния екран. Тогавашният ѝ мъж не желал толкоз амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна стопанка. Именно поради разминаване във вижданията и характерите бракът им се пропукал и разводът минал по бързата процедура и по взаимно единодушие. Журналистката не придобила нищо от благосъстоянието на предприемача, само че била удовлетворена, че не загърбила работата си в името на любовта.

Новината удостоверяват нейни сътрудници, които помнят първите ѝ стъпки на дребния екран. Тогава Салич се представяла с семейството Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана при започване на стажа ѝ в Нова телевизия. По това време Ани била едвам 20 и не обичала да приказва за персоналния си живот.

Професията я среща с втория й брачен партньор и татко на двете ѝ деца Бранко, който тогава бил механически шеф в bTV.

Двамата се женят през 1998 година, а съвсем 20 години по-късно следва и раздялата им.

 

 Ани Салич крие строго защитавана загадка - брак с богат предприемач! Ани Салич и вторият ѝ брачен партньор Бранко/ Снимка: HotArena

През пролетта на 2022 година се разбра, че тв звездата живее на фамилни начала с някогашния основен прокурор Сотир Цацаров.

Любовната им приказка продължава към този момент повече от 2 години, в които двамата са неразделни, въпреки да не обявяват връзките си обществено. В навечерието на 50-годишния си празник в свое изявление новинарката си пожела да изживее „ спокойна обич “.

Според близки до двойката двамата били сродни души. Говори се, че са и сгодени поради внушителния и бляскав пръстен, който Ани постави на ръката си малко след старта на връзките им. Брак обаче към момента не са сключили, въпреки да са разведени с някогашните си сътрудници. Ако стигне до венчило, това ще е трети брак за журналистката.

 

Източник – HotArena

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР