Ани Салич е в траур след внезапната смърт на своята

...
Ани Салич е в траур след внезапната смърт на своята
Коментари Харесай

Ани Салич в траур

Ани Салич е в печал след неочакваната гибел на своята свекърва, разбра HotArena.

Майката на някогашния й мъж Бранко е умряла преди дни, а за кончината й заяви самият тв продуцент в своя фейсбук профил. От обявата му излиза наяве, че старата жена се е споминала на 86-годишна възраст, а сърбинът тежко изживява персоналната си загуба. Макар с някогашната си с брачна половинка след развода да са в обтегнати връзки, тя му изрече съболезнования, още веднъж в обществените мрежи. " Бог да й душа елементарни, беше богатства и мощна жена. Светъл й път към другия живот ", написа Ани за своята свекърва. 

От думите й обаче не излиза наяве дали е участвала персонално на погребението, с цел да окаже поддръжка на бащата на децата си, с който не са дружно повече от 3 години. Докато двамата към момента бяха щастливо семейство, Салич нееднократно е споделяла, че родителите на Бранко се отнасят към нея отлично и е извънредно топло призната от тях. Отношенията с неговата родителка били като сред майка и щерка и нямало присъщите дрязги, които нормално съпътстват битието на снахи и свекърви. 

Именно майката на някогашния мъж на новинарката застава до нея в един от най-трудните моменти в живота й въобще, когато невежи сръбски сръбски лекари едвам не убиват неродения към момента наследник на журналистката. През 1999 година, одеве навлязла в четвъртия месец на своята първа бременност, известната водеща постъпила по неотложност и с затруднения в болница в Белград. Тогава Ани получила сериозен кръвоизлив и даже изгубила схващане. 

Тогава неразделно до нея била нейната свекърва, която треперила и за живота на снаха си, и за живота на неродения си внук, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР