Ани Салич е сред засегнатите от водния режим в Пернишко,

...
Ани Салич е сред засегнатите от водния режим в Пернишко,
Коментари Харесай

Ани Салич бедства заради режима на водата

Ани Салич е измежду засегнатите от водния режим в Пернишко, разбра HotArena .

Новинарка и фамилията й от години населяват къща в пернишкия Бевърли Хилс - село Рударци. След като Салич на подбив се пошегува, че в фамилията й към този момент се къпят с туби, нейна интернет приятелка я атакува, че изцяло си заслужавали ситуацията, тъй като харчели питейната вода безсистемно. 

" Аз не обливам с питейна вода и не съм обвързвана нелегално към водопровода. Драга, не сравнявай Рударци с Драгалевци, че при нас асфалт, вода и ярко няма, а налога съм си платила, пред нас съм изчистила и чЕкам от Перник да дадат нещо на кмета, та и той да ни даде ", гневи се Ани. Опонентката й в разногласието продължи да я атакува и я попита за какво не предприеме ограничения и не сезира способените органи. 

Салич иронично й отговори: " Няма да отивам на работа през днешния ден и стартирам самодейността. Преди години си изгубихме времето с кмета на Рударци, който се пробва да усъвършенства обстановката на хората посредством отделяне на обособена независима община Южна Витоша. Е, и НИЩО! "

Новинарката добави, че по никакъв начин не е безразлична към екологичната злополука, в която се намираме, само че все пак не можела да се лиши от обикновените модерни улеснения. " За климатичните промени всяка вечер си дрънкаме вкъщи. Аз имам солар, само че пък ще пътувам със аероплан другата седмица. И тъй като има имърджанси, дай да си хванем влака до Лондон, само че нашите горят масло и мазут, замърсяват като 2000 коли, тогава... велосипед, моме! ", приключи полемиката Салич, написа Ретро.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР