Ани Хоанг пусна още един пост в мрежата. Ако не

...
Ани Хоанг пусна още един пост в мрежата. Ако не
Коментари Харесай

Шокираната Ани Хоанг Проговори След Стрелбата По Нея И Люси!

Ани Хоанг пусна още един пост в мрежата. „ Ако не си получи заслуженото от съответните органи на Министерство на вътрешните работи … Да си знае, че Бог вижда всичко! Скоро няма да се оправи страната ни щом няма закони за такива хора ”, гласи той.

Припомняме, че Люси Иларионов и Ани Хоанг станаха жертва на експанзия на пътя в неделя на 13-ти май. По колата на режисьора и поп фолк изпълнителката беше стреляно. Около обяд, малко след Велико Търново от друга кола на пътя е почнала пукотевица по колата на режисьора. Освен стрелбата по колата били хвърляни и бирени бутилки. Тези безумни дейности били съпроводени със засичане.

Иларионов и Ани звънят на 112, с цел да дадат сигнал за случая. Малко по-късно виновникът за случилото се на пътя е бил задържан. Люси и поп фолк изпълнителката прекарват целия неделен следобяд в предоставяне на показания за случая. Близо 4 часа те прекарват в районното ръководство в писане на показания.

Виновникът за нелепата постъпка се споделя Атанас Мандичев от Велико Търново. Той учи право и практикува бъдещата си специалност в адвокатска адвокатска фирма.

За голямо благополучие при тази демонстрация на пътна експанзия на Атанас Мандичев няма потърпевши и всичко приключва наред.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР