Ани-Хоанг и Люси Иларионов са само част от звездите, които

...
Ани-Хоанг и Люси Иларионов са само част от звездите, които
Коментари Харесай

Вижте какво скандално нещо направиха Ани-Хоанг и Люси

Ани-Хоанг и Люси Иларионов са единствено част от звездите, които ще тестват любовта си пред аудитория на 25 януари в столичния клуб „ Планет ”, където ще се организира второто издание на „ Предизвикай звездата ”. Те одобриха предизвикването да ревизират какъв брой добре се познават в реалност и още занапред са решени да победят безмилостно конкуренцията.

Всички двойки ще вземат участие в предизвикателство, наречено " Любов ", тъй като любовта е най-важното възприятие. " Идеята на предизвикването е да проверим какъв брой добре се познават двойките и да дадем един добър образец на хората, че половинката до нас е най-важния човек, тъй като не можем без обич ", показа водещият Борислав Борисов, по-известен като Боби Star Reporters. Заедно с него, като ко-водещ, ще се изяви и известният влогър Алпер Чочев, прочут с комедийните си скечове.



Освен Ани-Хоанг и Люси Иларионов, на сцената ще се престрашат да се тестват и рап сензацията Диона и приятелят й Жоро. А какво добре знаем – Диона е от родните звезди, които несъмнено обичат да печелят. И тъй като това не и се получи в присъединяване й във " ВИП Брадър ", тя е подготвена да покаже, че на любовния фронт се усеща победител. С приятеля й Жоро са дружно относително неотдавна, само че огромната им обич е за завиждане.

Там ще бъдат още и младата музикална сензация Briella, както и набиращия известност Anonymous, който ще смае публиката с магия.



„ Предизвикай звездата ” („ Challenge the Star ” 2) е продължение на миналогодишното предизвикателство към звездите, проведено от Борислав Борисов и Мариета Господинова в столичния клуб.

„ Кой е най-влюбен? ”, „ Кой се интересува повече от другия? ”, „ Коя обич е най-силна? ”, това ще бъдат единствено част от въпросите, на които звездите ще би трябвало да отговорят почтено и искрено. За да може най-после най-влюбените да победят, написа блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР