Ангола, огромна държава, често пренебрегвана от туристите, е обявена за

...
Ангола, огромна държава, често пренебрегвана от туристите, е обявена за
Коментари Харесай

Слънчева страна с почти никакви туристи сред най-добрите места за посещение през 2024 г.

Ангола, голяма страна, постоянно подценявана от туристите, е оповестена за едно от най-хубавите места за посещаване през 2024 година

Западното централно крайбрежие на Южна Африка може да не е първата дестинация, която европейските пасажери могат да помислят да посетят, само че е цялостно със спиращи дъха пейзажи и културни съкровища. Освен това е голяма.

Нацията обгръща 481 400 квадратни благи, което я прави 22-рата по величина в света и седмата по величина в Африка. Малко по-малко от 36 милиона души живеят в една витална и разнообразна нация, цялостна с изненади. Това е едно от местата за посещаване тази година, оповестява Express.

Въпреки това, Ангола записва общо единствено 64 000 туристи през 2021 година, нареждайки се на 127-мо място в света в безусловно изражение. За съпоставяне предходната година Обединеното кралство е имало 37 милиона гости.

Правителството на Ангола поставя старания за поощряване на туризма, в това число въвеждането на електронна виза за бързо утвърждение, която ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР