Английското подразделение на Suzuki отчита успешна 2021 година, като записва

...
Английското подразделение на Suzuki отчита успешна 2021 година, като записва
Коментари Харесай

Suzuki с интересен бизнес експеримент във Великобритания

Английското поделение на Suzuki регистрира сполучлива 2021 година, като записва в актива си постоянни продажби и редица влиятелни оценки.

От Suzuki Англия описват и за забавна, и неповторима за локалния пазар, бизнес самодейност, която се оказва сполучлива за компанията и привлекателна за частните клиенти на марката. Тя планува опция за връщането на новозакупен автомобил до 14 дни след неговото придобиване, което подсигурява едно в допълнение и внасящо съществено успокоение в бизнес интервенцията потребителско преживяване.

Според информация на вътрешния отдел на Suzuki, след въвеждането на тази бизнес самодейност, която планува до 400 благи пробег за интервала, 24 часа предупреждение към съответния дилър и няколко други ограничавания, от 15 377 покупко-продажби с частни клиенти през 2021 година, по-малко от 0.20% от клиентите са се възползвали от опцията да върнат своята нова кола. От марката споделят, че огромна част от тях по-късно са избрали различен модел от портфолиото на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР