Английското подразделение на Isuzu обяви, че финалната версия на специално доработената Arctic

...
Английското подразделение на Isuzu обяви,
че финалната версия на специално
доработената Arctic
Коментари Харесай

Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 е готов за пазара

Английското поделение на Isuzu разгласи, че финалната версия на специално доработената Arctic Trucks AT35 версия на ще бъде добавена в портфолиото на марката напролет на следващата година.

Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35, който ще бъде пуснат в продажба в средата на февруари следващата година, дебютира в предпроизводствена версия по време на специализираното Commercial Vehicle Show 2021.

Както подсказва името на пикапа Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35, той е резултат от сътрудничеството на ISUZU Англия и специалиста в региона на специализираните офроуд машини Arctic Trucks.

В съпоставяне със общоприетата версия на D-Max, Arctic Trucks AT35 версията идва с доработено и по-здраво шаси, окачване от Bilstein Performance Suspension, специфични офроуд гуми и други.

В оборудването на офроуд пикапа са включени тематично осъществяване на интериора, кожена тапицерия, двузонална климатична апаратура, редица системи за повишаване на комфорта и сигурността, като камера за задно виждане, паркинг сензори, круз надзор, автоматично задействане на спирачната система в случай на заплаха от удар и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР