Английският Уулвърхемптън продължава с успешното си представяне в Европа. „Вълците”

...
Английският Уулвърхемптън продължава с успешното си представяне в Европа. „Вълците”
Коментари Харесай

Уулвс взе аванс на Торино след зрелищен сблъсък в Италия

Английският Уулвърхемптън продължава с сполучливото си показване в Европа. „ Вълците” записаха стабилен триумф над италианския Торино в първи плейоф за влизане в групите на Лига Европа.

Възпитаниците на Нуно Еспирито Санто демонстрираха, че се намират в отлична форма и единствено три дни, откакто направиха 1:1 против Манчестър Юнайтед в Англия, през днешния ден се постановиха с 3:2 като посетител в Торино.

Вратарят на домакините Салваторе Сиригу трябваше да прави първото избавяне в срещата след удар на Диего Жота. Отговорът на домакините пристигна посредством Никола Нкулу, който стреля с глава, само че топката „ кацна” върху напречната греда на вратата на гостите. Леандер Дендонкер също пропусна преференциално състояние след асистенция на Жоао Моутиньо.

Резултатът в мача бе открит две минути преди почивката, когато Желсон Бремер си осъществя противен автогол.

В 59-ата минута Диого Жота направи преднината на гостите още по-солидна и наклони съществено везните в интерес на Уулвърхемптън. Само три минути по-късно обаче, домакините се върнаха в срещата след красиво попадение на Лоренцо Де Силвестри, който засече с глава центриране отляво.

Раул Хименес направи 3:1 в 72-ата минута, само че Торино още веднъж съумя да се добере до нов гол, с който да резервира интригата за реванша. В самия завършек на срещата Торино стигна до дузпа, която бе осъществена от Андреа Белоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР