Английският Уест Бромич е поредният клуб, който се включва в

...
Английският Уест Бромич е поредният клуб, който се включва в
Коментари Харесай

И отбор от Англия се нареди на опашката за Десподов

Английският Уест Бромич е следващият клуб, който се включва в борбата за Кирил Десподов, оповестява " България през днешния ден ". В момента отборът се бори за промоция във Висшата лига и търси класни нови попълнения за реализиране на огромната цел.

Уест Бром е пети в класирането в Чемпиъншип и се намира в зоната на плейофите за влизане в елита. Мениджърът Валериен Исмаел има потребност тъкмо от крило като Десподов, което може да играе по двата фланга на офанзивата. В момента Уест Бромич разполага с Мат Филипс и Робърт Снодграс отдясно, както и с Грейди Дианагана отляво. Първите двама са надлежно на 30 и 34 години и клубът желае тяхна дълготрайна опция.
 Лудогорец получи публична оферта за Кирил Десподов
Лудогорец получи публична оферта за Кирил Десподов

Турци желаят звездата

Клубът към този момент реализира първия си огромен зимен трансфер, привличайки американския нападател Дарил Дайк от " Орландо " за към 9 млн. евро. За да си обезпечи услугите на Десподов, отборът би трябвало да извади най-малко 5 млн. евро. От " Лудогорец " нямат никакво желание да се разделят със звездата си за по-малка от тази сума.

Така англичаните се подреждат на опашката за настоящия Футболист на годината в България. Той е мощно мечтан от турския Истанбул ББ, само че досега отам не са склонни да платят желаната за Десподов сума. Българинът е наблюдаван и от гранда Галатасарай, само че към този момент съответна оферта оттова липсва. Крилото е в полезрението и на гръцкия Олимпиакос.

Апетити към него има и шотландският Рейнджърс, само че договаряния към момента не са водени. Преди време националът бе мечтан и от италианските втородивизионни Монца и Лече, само че те мъчно могат да платят желаните 5 млн. евро. В борбата остава елитният Емполи, който също обмисля да притегли българина.

Самият Десподов е податлив да остане в Лудогорец до лятото, когато цената му може да се вдигне в допълнение.

" Само чета, нищо не знам - разяснява Десподов собствен възможен трансфер - Пожелавам си да направя хубава подготовка и да спечелим всичко допустимо, както и да влезем в Шампионската лига. Трябва да създадем здрава подготовка и да не разрешаваме да се случват грешките от предходната година. Надявам се Лудогорец да бъде поубедителен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР