Английският шампион Манчестър Сити планира да преговаря със звездата на

...
Английският шампион Манчестър Сити планира да преговаря със звездата на
Коментари Харесай

Манчестър Сити е готов да продаде Бернардо Силва в Барселона

Английският първенец Манчестър Сити възнамерява да договаря със звездата на отбора Бернардо Силва по отношение на бъдещето му, откакто халфът изрази предпочитание да напусне „ Етихад “ и да премине в Барселона през последните два летни трансферни прозореца, написа „ Daily Mail “.

„ Каталунците “ проявяваха най-сериозен интерес към 28-годишния футболист, само че по този начин и не насочиха публични предложения и затова в този момент от Сити желаят да схванат намаренията на португалския наационал.

Мениджърът на „ жителите “ Хосеп Гуардиола желае Силва, който има още две години от сегашния си контракт, да остане в клуба. Но в това време Сити няма да застане на пътя му, в случай че Бернардо въпреки всичко реши да напусне, а клубът получи оферта от над 80 милиона паунда, добавя изданието. Медиите в Испания пък упорстват, че от „ Камп Ноу “ не са се отказали от концепцията да го привлекат и ще насочат предложение през януари.

След като се причисли от Монако през 2017-а година, той се оказа едно от най-хубавите попълнения на Гуардиола и любим на почитателите на „ небесно-сините “. Силва показа неотдавна, че въпреки да „ обича Манчестър, копнее за културата в Испания.

Очаква се договарянията със Силва да се проведат през идващите месеци. Те биха съдействали и до известна степен за определянето на тактиката на Сити през идващия летен трансферен прозорец. „ Гражданите “ към момента търсят краен бранител, само че се чака да създадат забележителна инвестиция и в халфовата линия. Джуд Белингам от Борусия Дортмунд е едно от мощно спекулираните минеа, макар че голям брой елитни клубове, в това число Ливърпул и Реал Мадрид, също ще се борят за неговия автограф.

Спортният шеф на Сити - Чики Бегиристайн, изготвя лист с няколко евентуални заместника на Силва, до момента в който договорът на капитана Илкай Гюндоган изтича в края на акцията. Германският национал също впечатляваща с изявите си, откогато пое лентата от напусналия Фернандиньо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР