Английският полузащитник Джуд Белингам не скри радостта си от първия

...
Английският полузащитник Джуд Белингам не скри радостта си от първия
Коментари Харесай

Белингам: Пазих първия си гол за Англия за Световното

Английският полузащитник Джуд Белингам не скри насладата си от първия си гол с фланелката на Англия при разгромната победа с 6:2 над Иран от Световното състезание по футбол.

" Пазих си първия гол за националния тим за Световното състезание. Беше в действителност добър ден за нас, шест гола са в действителност впечатляващо достижение, без значение кой е противникът. Важно е да сътворяваме положения във всеки мач, само че е разочароващо, че допуснахме два гола ", сподели Белингам, представен от ББС.

" Треньорът ни сподели: " Насладете се на успехите “, тъй като реакцията щеше да е доста друга, в случай че не бяхме постигнали този резултат. Следващият мач ще бъде ново предизвикателство. Когато спечелим, се усещаме по-комфортно ", сподели още играчът на Борусия Дортмунд.

Относно първия си гол за Англия Белингам сподели: " Честно казано, мислех, че топката отива в навън, измина цяла безкрайност, преди да влезе в мрежата. Центрирането на Шоу беше брилянтно и аз просто бях там на вярното място. Наистина специфичен миг за мен. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР