Английският национален отбор завърши квалификационния цикъл за Евро 2020 с

...
Английският национален отбор завърши квалификационния цикъл за Евро 2020 с
Коментари Харесай

Англия не подцени Косово и отново спечели с разгром

Английският народен тим приключи квалификационния цикъл за Евро 2020 с победа. Селекцията на Гарет Саутгейт показва професионализъм и не подцени визитата на Косово, печелейки я с 0:4. По този метод " Трите лъва " завоюваха безапелационно нашата група " А " с актив от 21 точки.
 Снимка 453204
Източник:

Квалификацията стартира добра за окуражените домакини, които в 7-ата минута бяха покрай попадението, само че Ник Поуп избави удар с глава от близко на Атде Нухиу. Оттам насетне самодейността отиде в редиците на островитяните. След пропуски на Хъдсън-Одой и Стърлинг, разумното се случи и резултатът беше открит в 32-ата минута. Хари Уинкс се нуждаеше от единствено едно допиране, с цел да се освободи от защитата на косоварите и самичък против Мурич не сгреши за 0:1.

След паузата англичаните не дадоха доста поле за изява на домакините. В 62-ата минута Хари Кейн можеше и да удвои резултата, само че след рикошет удари дясната греда.

Късметът въпреки всичко се усмихна на звездата и той осъществя в 79-ата. Таранът се оказа на точното място при неприятно изчистена топка след центриране на Стърлинг и с мощен шут от към метър направи 0:2.
 Снимка 453203
Източник:

Сломените косовари небрежно писнаха и трети гол, който беше дело на влезлия като запаса Маркъс Рашфорд. Звездата на Манчестър Юнайтед направи скоростна композиция с Рахийм Стърлинг и с добре ориентиран изстрел направи 0:3.

В даденото от съдията продължение време да откри името си измежду голмайсторите откри и Мейсън Маунт за крайното 0:4

КОСОВО - АНГЛИЯ 0:4

0:1 Уинкс (32 " ), 0:2 Кейн (79 " ), 0:3 Рашфорд (83 " ), 0:4 Маунт (90+3`)

СТАДИОН : " Фадил Фокри "

СЪДИЯ : П. Гил (Полша)

КОСОВО : Мурич, Кололи, Алити, Рахмани, Войвода, Бериша, Дрешевич, Целина, Рашица, Нухиу, Хадергьонай (резерви: Бекай, Уйкани, Халими, Хасани, Муслия, Пакарада, Рашани, Рашкай, Шала, Вока, Джемайли, Жергова)

АНГЛИЯ : Поуп, Александър-Арнолд, Магуайър, Мингс, Чиуел, Хъдсън-Одой, Уинкс, Райс, Стърлинг, Окслейд-Чембърлейн, Кейн (резерви: Пикфорд, Хендерсън, Ейбрахам, Мадисън, Маунт, Рашфорд, Роуз, Санчо, Стоунс, Томори, Трипиър, Уилсън)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР