Английският национал Хари Магуайър заяви, че вече няма търпение за

...
Английският национал Хари Магуайър заяви, че вече няма търпение за
Коментари Харесай

Магуайър няма търпение за Евро 2028

Английският национал Хари Магуайър съобщи, че към този момент няма самообладание за европейското състезание през 2028 година, което ще се организира във Англия и Ирландия.

Във вторник УЕФА публично заяви, че шампионата след пет години ще бъде проведено от Англия, Шотландия, Уелс, Северна Ирландия и Република Ирландия, а това през 2032-ра ще бъде поето от Италия и Турция.

" Надявам се, че още веднъж ще мога да играя на европейско състезание вкъщи, само че даже и да не съм в състава сигурно ще бъда на стадиона ", сподели 30-годишният Магуайър.

През 2021-ва бранителят на Манчестър Юнайтед бе титуляр за Англия в шест от седемте мача на паневропейското състезание, чийто край се организира на " Уембли " в Лондон и в който Англия загуби с дузпи от Италия.

" За шампионата през 2028 година или ще бъда на трибуните с другари с по няколко бири в ръка, или ще бъда в съблекалнята, с цел да оказвам помощ на тима. Това са единствените два разновидността. Винаги съм бил голям почитател на националния тим на Англия и да можем да организираме шампионат е ужасно, тъй като той сплотява цялата нация ", сподели още бранителят, който има 59 мача за " трите лъва ".

Запитан и какво мисли за решението на УЕФА да даде единствено две квоти за петте страни, които ще провеждат шампионата, Магуайър отговори по следния метод:

" Класирането за огромен футболен конгрес постоянно е мъчно, само че в случай че не можеш да се класираш, значи нямаш място на него и не си в положение да се бориш за купата. Да не се класираме за европейското състезание би било призрачен сън, само че ние имаме вярата и увереността, че можем да излезем от всяка квалификационна група. "

Преди за домашното европейско състезание Англия ще би трябвало да се класира за Евро 2024 в Германия. Това може да стане факт още в края на тази седмица, когато " трите лъва " одобряват Италия. Победа в този мач ще им обезпечи визи за шампионата в Германия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР