Английският гранд започна кошмарно сезона във Висшата лига - с

...
Английският гранд започна кошмарно сезона във Висшата лига - с
Коментари Харесай

Гранд от Висшата лига през 2022-ра: 3 загуби, 1 равен, 1 гол, 3 червени картона

Английският гранд стартира кошмарно сезона във Висшата лига - с три следващи загуби, без да означи попадение и допускайки цели 9 във вратата си. Критиките бяха унищожителна за " топчиите ", а прогнозите - какви ли не, до такава степен, че тимът надали не ще изпадне от елита.
Разбира се, имаше искащи и уволнението на Микел Артета. Постепенно обаче " артилеристите " стабилизираха представянето си и резултатите и даже влезе в топ 4. Макар и все още да не е там, изгледите Арсенал да приключи в четворката не са по никакъв начин неприятни.

Не и в случай че продължава в същия дух, в който стартира през 2022-ра година. Отборът е изиграл 4 мача от началото ѝ, като в тях е позволил 3 провали и един път е приключил наедно. Още по-притеснителен е фактът, че " топчиите " са вкарали единствено едно попадение.
Любопитното е, че в същото време на цели три пъти отборът е получавал червен картон в тези срещи. Габриел, Гранит Джака и Томас Партей бяха изгонени от срещите на Арсенал. Все отново би трябвало да се означи, че три от конфликтите бяха доста тежки - един против Манчестър Сити и два против Ливърпул. Другият мач бе против Нотингам - загуба с 0:1 и отпадане от ФА Къп.
Съвсем неотдавна пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР