Английският гранд приема на митичния Олд Трафорд Кристъл Палас в

...
Английският гранд приема на митичния Олд Трафорд Кристъл Палас в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ман Юнайтед - Кристъл Палас 1:0, Фред пак бележи

Английският гранд приема на митичния " Олд Трафорд " Кристъл Палас в дуел от 15-ия кръг на британската . Към момента " алените дяволи " заемат 7-ата позиция и успеха е наложителна, в случай че желаят да се приближат до топ 4, където битката е по традиция жестока.
Днешната намира се чака с голям интерес и заради още една причина. А тя е, че немският експерт Ралф Рангник ще запише своя формален дебют като старши треньор на тима. Срещата сред Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас стартира в 16:00 часа българско време и ще можете да я следите .

СЪСТАВИ
Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Далот, Линдельоф, Магуайър, Телес, Мактоминей, Фред, Фернандеш, Санчо, Рашфорд, Роналдо
Кристъл Палас: Гуаита, Мичъл, Гехи, Томкинс, Клайн, Галахър, Куяте, Шлъп, Аю, Заха, Бентеке
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В първите 10-ина минути от дуела " алените дяволи " излязоха извънредно стимулирани и темпото им на игра бе доста високо, като постановиха сериозен напън през цялото време. Все отново гостите демонстрираха, че ще нападат при всяка опция и сътвориха няколко нелоши набези в тяхна изгода, само че не приключиха рисково за Де Хеа.
В 12-ата минута Юнайтед получи правото да извърши директен свободен удар на към 25 метра от вратата на Гуаита, откакто Маркъс Рашфорд бе фаулиран. С осъществяването се зае Роналдо, само че неговият мощен изстрел от комфортната позиция бе доста неакуратен.
Последваха минути, в които Кристъл Палас даже краткотрайно взе превъзходството, само че това бе последвано от ужасно подаване в 17-ата минута на Бруно Фернандеш към Роналдо в наказателното поле. Нападателят овладя с тил към вратата и опита да стреля от близко, завъртайки се, само че ударът му бе блокиран.
10-ина минути по-късно пристигна и най-чистото състояние за домакините. Топката бе подадена в наказателното поле към Фернандеш, само че неговият удар бе блокиран. Все отново топката попадна на пътя на Роналдо, само че той не реагира по най-хубавия метод и не стреля мигновено от непосредствена отдалеченост, като това закъснение се оказа основно.
До края на полувремето преимуществото за Юнайтед се резервира и при владението на топката, и при опитите за гол. В последните секунди Диого Далот направи изключителей пробив, замени двойно подаване със Скот Мактоминей, след което португалецът стреля технично с по-слабия си ляв крайник от наказателното поле, само че ударът му мина с малко около вратата.
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Юнайтед провежда съществено нахлуване, а топката бе пратена вдясно, където я посрещна Бруно Ферннадеш. Португалецът насочи удар, само че топката бе прекомерно висока.
Миг по-късно Фернандеш достави центриране в наказателното поле на лондончани за Кристиано, който бе близо да отиграе с глава, само че Висенте Гуаита изелзе и боксира мощно напред. Последваха дълги фрагменти по какъв начин Ралф Рангник води сериозен диалог с Кийрън МакКена и Дарън Флетчър на пейката на домакините.
Гостите заиграха много по-умело на „ Олд Трафорд” и стигнаха до две благоприятни условия, само че първо удар с глава на Куяте след корнер бе блокиран, а в 64-ата Галахър стреля след изчистена топка, само че неопределено.
В 68-ата минута Алекс Телеш опита да вкара гол от директен свободен удар, само че ударът му се отби в напречната греда на Палас. Четвърт час преди края Томкинс отклони топка с глава след центриране от корнер за далечната греда, където бе Жордан Аю. Офанзивният футболист на Палас стреля с десния крайник от дребен ъгъл, само че не откри вратата на Давид Де Хеа - навън.
В 78-ата минута " алените дяволи " откриха резултата. Голмайстор за тима още веднъж бе Фред, който насочи извънредно тънък изстрел от разстояние и с съвършената траектория топката преодоля Гуаита и влетя във вратата на испанеца.


ПРЕДИ ДВУБОЯ
Рангник бе на стадиона при триумфа с 3:2 над Арсенал, където видя и слаби, и мощни черти на отбора. Той водеше и значими мемоари, а през днешния ден ще изведе новия си тим за първи път. Головете идват за Юнайтед, само че казусът е в отбраната - " дяволите " са позволили най-малко по едно попадение в 12 следващи семейства от Висшата лига.
Кристъл Палас пък съумява да си тръгне от вкъщи на противника си с цялостния комплект тчки в последните два сезона, записвайки победи. " Орлите " към този момент имат победа в този град, като надвиха над локалния противник на Юнайтед - първенецът и краткотраен водач в класирането Манчестър Сити (с 2:0).
Кристъл Палас има единствено 2 загуби в последните си 6 срещи с Манчестър Юнайтед (2 равенства и 2 победи в останалите). " Орлите " обаче се намират в серия от 3 следващи дуела без триумф в шампионата все още (1 тъждество и 2 загуби).
Имаше подозрения за травма на Кристиано Роналдо, само че той попадна в групата за дуела. Португалецът вкара изумителните голове против Арсенал, които бяха под номера 800 и 801 в кариерата му. Предполага се, че в случай че е в положително положение, Рангник няма да си разреши да се лиши от услугите му.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР