Английският гранд отнесе Лийдс с 1:4 като гост в мач

...
Английският гранд отнесе Лийдс с 1:4 като гост в мач
Коментари Харесай

Стихиен Арсенал отнесе Лийдс и се бетонира в топ 4 на Висшата лига

Английският гранд отнесе Лийдс с 1:4 като посетител в мач от 18-ия кръг във Висшата лига. " Артилеристите " са в стихията си и записаха трета поредна победа в шампионата, която бетонира четвъртото им място в подреждането.
Габриел Мартинели вилня за " топчиите " на стадион " Елън Роуд " в първите минути, откакто осъществя две попадения в границите на 12 минути. Първо в 16-ата минута Мартинели оползотвори подаване на Александър Лаказет, а в 28-ата се възползва от асистенция на Гранит Джака за 0:2.
В края на първата част Букайо Сака осъществя още едно попадение за " артилеристите ", които се прибраха да почиват с удобен задатък от три гола. През втората част Лийдс върна един гол, само че едвам в 75-ата минута, когато Рафиня бе прецизен от дузпа.

Девет минути по-късно обаче Мартин Йодегор откри Емил Смит Роу, който наниза четвърти гол в мрежата на Лийдс. Така след чистите победи над Саутхемптън с 3:0 и над Уест Хям с 2:0 Арсенал записа трети следващ триумф и към този момент е с 32 точки на четвъртото място - с четири повече от петия Уест Хям, който е и с мач по-малко.
Лидер остава Манчестър сити с 41 точки, втори е Ливърпул с 40, а Челси се подрежда трети с 37 пункта. Лийдс пък записа трета поредна загуба в шампионата и остава на 16-о място в подреждането с едвам 16 пункта. В идващия кръг Арсенал гостува на последния Норич, а Лийдс гостува на Ливърпул.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР