Английският гранд Манчестър Юнайтед попадна в неприятна класация. „Червените дяволи”

...
Английският гранд Манчестър Юнайтед попадна в неприятна класация. „Червените дяволи”
Коментари Харесай

Юнайтед на 34-то място в света, оказа се по-лош тим от Ейбар и Йънг Бойс

Английският гранд Манчестър Юнайтед попадна в неприятна ранглиста. „ Червените дяволи” бяха подредени на едвам 34та позиция в ранглиста за най-хубавите отбори в света.

Подреждането е образувано след изчерпателен компютърен разбор, който употребява данните за представянето на тима, както в атакуващ, по този начин и в предпазен проект.

Сложният програмен продукт пресмята в проценти вероятността отборът да означи и да допусне голове против отбор от приблизително равнище на безпристрастен терена.

През предишния сезон Юнайетд приключи едвам на шеста позиция в Англия, а въпросното изследване демонстрира, че „ Червените дяволи” имат по-лоши резултати от отбори като Йънг Бойс, Хофенхайм, Ейбар и даже локалния противник Евертън, които заемат по-предни позиции от 34-ото място.

На първа позиция разумно е подложен Манчестър Сити, който сграбчи купата в Англия, само че пък отпадна от Тотнъм в полуфиналите на Шампионската лига. Носителят на най-ценния трофей в Европа – Ливърпул пък е втори, дружно с немския първенец Байерн Мюнхен. Четвърти е съставът на Барселона, а пети Челси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР