Английският гранд е много близо до това да осъществи една

...
Английският гранд е много близо до това да осъществи една
Коментари Харесай

Голямата цел на Ливърпул: Как веднъж унижи звезда на Юнайтед с техника

Английският гранд е доста покрай това да реализира една от покупко-продажбите на трансферния пазар за месец януари. Мърсисайдци към този момент имат готова публична оферта за атакуващия флангови футболист на Порто Луис Диас.
Журналисти от Острова, основали си името на достоверни източници, осведомят, че договорката е напълно покрай своя край, като заплатената сума ще бъде към 60 милиона евро с другите бонуси за 25-годишния колумбийски национал.

Друг британски гранд също имаше сериозен интерес към Диас. Става въпрос за Тотнъм, който доста мощно желаеше вкаралия 16 гола (и дал 6 асистенции) в 28 мача за Порто през този сезон състезател. В последна сметка обаче играчът избира мърсисайдци.
Диас притегли вниманието върху себе си през октомври предходната година. Тогава по време на дуел сред Колумбия и Бразилия от международните квалификации той блесна с невероятна техника в привидно невъзможна обстановка. А един от двамата играчи против него бе титуляр на .
Става въпрос за полузащитника Фред. Можете да видите изключителната техника на Диас, с която се измъкна от тази обстановка, във видеото по-долу в материала. Вижте повече и за .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР