Английският футболист Джейдън Санчо ще трябва да напусне Манчестър Юнайтед

...
Английският футболист Джейдън Санчо ще трябва да напусне Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Санчо напуска Манчестър Юнайтед още през януари

Английският футболист Джейдън Санчо ще би трябвало да напусне Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец след нови диалози с мениджъра Ерик загар Хаг, които не са довели до намиране на решение за актуалната проблематична обстановка, осведоми вестник " Мирър ".

Националът на Англия, който бе притеглен от немския Борусия Дортмунд през 2021 година, влезе в обществен спор с Тен Хаг. Той бе с изключение на отвън състава на Манчестър Юнайтед при загубата от Арсенал в четвъртия кръг на Висшата лига.

Според източника, решението за бъдещето на 23-годишния Санчо към този момент е взето и той ще би трябвало да си потърси нов тим при започване на идната година, като е допустимо в началото да бъде изпратен в различен клуб чартърен.

Ерик загар Хаг разгласи, че футболистът не попадна в състава поради едва показване в тренировките, а Джейдън Санчо отхвърли това с обява в обществените мрежи и съобщи, че е изкупителна жертва. Доверието сред двамата към този момент е разрушено и двамата не могат да възстановят положителните си връзки, твърди " Мирър "

Мениджърът на Манчестър Юнайтед е бил сюрпризиран от реакцията на Санчо и е останал смутен от решението на играча да даде гласност на проблемите си. Докладът на Daily Star прибавя, че доверието сред двойката към този момент е непоправимо, като играчът и мениджърът не могат да излекуват раздраната си връзка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР