Английският финал в Шампионската лига е факт! Време е да

...
Английският финал в Шампионската лига е факт! Време е да
Коментари Харесай

Има ли сили "Рома" за чудо срещу "Манчестър Юнайтед"?

Английският край в Шампионската лига е реалност! Време е да разберем дали ориста ще ни сервира подобен и в Лига Европа.

Със сигурност с единия крайник в мача за трофея във втория по мощ европейски клубен шампионат е " Манчестър Юнайтед ". " Червените дяволи " победиха " Рома " с 6:2 в първата среща.

Днес (6 май) следва реванш на стадион " Олимпико ". Мача може да гледате директно по bTV Action от 22:00 ч.

Снимка: Reuters

" Юнайтед " е постоянен на терена, само че това не удовлетворява почитателите, които недоволстват против управлението. След като отборът разгласи присъединяване в Суперлигата, а по-късно се отдръпна, последователите не простиха на семейството Глейзър.

Кулминацията беше преди дни, когато те нахлуха на терена на " Олд Трафорд ", а дербито против " Ливърпул " беше анулирано.

Снимка: Reuters

Страстите отвън терена обаче не би трябвало да пречат на футболисти от такава класа. Оле Гунар Солскяер няма да разчита довечера на Даниел Джеймс, който е контузен и не отпътува за Рим. За мача няма да са налични още Антони Марсиал и Фил Джоунс.

На " Олимпико " постоянно е било горещо. Ако има отбор, който не би трябвало да се тормози от резултата, то това е " Рома ". " Вълците " няма какво да губят.

В Серия " А " отборът е едвам на 7-мо място в класирането, тъй че една изненадваща изразителна победа би усмирила тифозите.

Снимка: Reuters

Треньорът Пауло Фонсека знае, че в края на сезона ще бъде заменен. На негово място ще дойде Жозе Моуриньо. За това мачът с " Манчестър Юнайтед " е финален късмет да остави името си в историята и в спомените на почитателите.

Той няма да разчита през днешния ден на стража Пау Лопес, който е с извадено рамо. Извън сметките са също Амаду Диавара, Леонардо Спинацола и Жордан Верету.

Не пропускайте реванша " Рома " - " Манчестър Юнайтед " директно по bTV Action от 22:00 ч. през днешния ден (6 май).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР