Английският елитен Саутхамптън постигна споразумение с нов треньор след уволнението

...
Английският елитен Саутхамптън постигна споразумение с нов треньор след уволнението
Коментари Харесай

Нейтън Джоунс е новият мениджър на Саутхамптън

Английският първокласен Саутхамптън реализира съглашение с нов треньор след уволнението на Ралф Хазенхютъл по-рано през седмицата, заяви " Скай Спортс ". Според малкия екран, 49-годишният уелсец Нейтън Джоунс се е договорил за дълготраен контракт със " светците " и по всяка възможност на следващия ден ще бъде назначен публично. 

Към момента на подписването на контракта Джоунс водеше тима на Лутън от Чемпиъншип, където работи от 2020-а година. Той беше отпред на “шапкарите ” сред 2016-а и 2019-а година, след което напусна, с цел да поеме Стоук Сити. В момента Лутън е на 9-о място във второто равнище на британския футбол, а предходната година игра плейоф за влизане във Висшата лига, само че беше отхвърлен от Хъдърсфийлд. 

Австриецът Хазенхютъл дойде на стадион " Сейнт Мерис " през 2018-а година, само че ден след провалянето от Нюкасъл с 1:4 вкъщи беше уволнен. 

" Скай Спортс " твърди също по този начин, че Саутхамптън ще заплати приблизителна отплата от към 2,5 милиона паунда за прекратяването на контракта на новия си управител, който идва с помощниците си от Лутън – Крис Коен и Алън Шийхън.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР