Английският елитен Кристъл Палас е направил оферта за 17-годишния талант

...
Английският елитен Кристъл Палас е направил оферта за 17-годишния талант
Коментари Харесай

Палас направи оферта за шотландски тийнейджър

Английският първокласен Кристъл Палас е направил оферта за 17-годишния гений от Дънди Юнайтед Скот Банкс, като е предложил 400 000 паунда. Талантливото крило стартира втория си сезон в мъжкия футбол, въпреси скромната си възраст. Но сериозен интерес към него демонстрират и още тимове. Саутхамптън е идващият клуб, който е подготвен да започва договаряния за пари с младока от Танадайс.

Спортният шеф на Кристъл Палас Дъги Фридман съобщи, че роденият през 2002-а година състезател е следен няколко пъти от водещи британски клубове, тъй че офертите идват разумно. За финален път това е станало предходната седмица в контролата със Шроусбъри Таун.

Скот Банкс игра през предходната година чартърен в Клайд, който завоюва промоция в Лига 1, а предходната седмица в действителност впечатли в мача за Купата на Лигата против Инвърнес.

" Манчестър Сити и Лийдс също пращаха хора да го гледат, само че действителната оферта е единствено от Кристър Палас. Очакваме такава и от Саутхамптън и откакто получим такава, ще преценим какво да вършим ", сподели треньорът на Дънди Юнайтед Роби Нилсен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР