Английският Челси ще предприеме трансферна офанзива за крилото на нидерландския

...
Английският Челси ще предприеме трансферна офанзива за крилото на нидерландския
Коментари Харесай

Челси е вперил поглед към Хаким Зиеш от Аякс

Английският Челси ще предприеме трансферна атака за крилото на нидерландския Аякс Амстердам Хаким Зиеш през идното лято. Очакваше се „ сините” от Лондон да създадат покупко-продажби през януарския трансферен прозорец, само че първият месец от годината за клуба на Франк Лампард бе спокоен.

Именно британският управител е преговарял с управлението да ускори конкуренцията през лятото, а съгласно медиите на Острова, то Зиеш е №1 в трансферния лист на някогашния халф на Челси. 26-годишният мароканец бе основен футболист с изявите си за Аякс през предишния сезон, като тимът стигна полуфиналите в Шампионската лига, а също по този начин вкара 21 гола и подаде за други 24 попадения във всички съревнования. Националът на Мароко продължава с положителните игри и през този сезон, като има осем гола и 21 асистенции в 29 мача за отбора от „ Йохан Кройф АренА”.

Английските медии считат, че Челси се е огледал в Зиеш, откакто договарянията с Борусия Дортмунд за Джейдън Санчо са прекъснати, откакто немският отбор желае най-малко 130 милиона паунда за англичанина.

Очаква се Челси да похарчи над 150 милиона паунда за нови играчи преди старта на сезон 2020/21.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР