Английският Челси продължава да е може би най-добрият отбор в

...
Английският Челси продължава да е може би най-добрият отбор в
Коментари Харесай

Челси дава луди пари за звезда на Ювентус

Английският Челси продължава да е може би най-хубавият тим в Европа и през тази година, само че даже в това си положение клубът постоянно има място за развиване. Именно затова Томас Тухел и сътрудниците му са приготвили луди пари, с цел да се снабдят с услугите на една от звездите на Ювентус - Федерико Киеза, научихме от Calciomercato.

24-годишното крило е един от най-класните играчи на десния фланг през последните години и това си пролича изключително добре на Европейското състезание през лятото, когато той бе в основата на триумфа на Италия.

Смята се, че „ сините от Стамфорд Бридж “ са подготвени да платят €84 млн. за Киеза, само че преди този момент той би трябвало публично да стане благосъстоятелност на Юве.

Любопитен факт за него е, че писмено сега се води като благосъстоятелност на Фиорентина, а за „ бианконерите “ играе чартърен, само че със наложителна алтернатива за откупуване през идното лято. До момента за него са платени €10 млн. на „ виолетовите “, а след завършването на договорката те ще получат още €40 млн. При избрани статистически индикатори общата сума, която може да заплати „ остарялата госпожа “ за нападателя ще доближи €60 млн.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР