Английският Арсенал продължава да лази по нервите на своите фенове.

...
Английският Арсенал продължава да лази по нервите на своите фенове.
Коментари Харесай

Арсенал продължава да лази по нервите на своите фенове

Английският Арсенал продължава да лази по нервите на своите почитатели. " Топчиите " изиграха втори неоснователен мач в Лига Европа, като довечера отстъпиха с 1:2 на Айнтрахт (Франкфурт). Това докара и до нова доза освирквания по адрес на мениджъра Унай Емери, комуто дни на " Емиратс " наподобяват преброени.

Домакините изиграха положително първо полувреме и справедливо поведоха с 1:0. Габриел Мартинели още веднъж загатна за огромните си качества, откакто реализира отлична асистенция за Обамеянг, който осъществя и благодарение на горната греда.

Малко след паузата настъпи времето и на японския халф на гостите Даичи Камада. Въпросният изравни резултата в 55-ата минута, откакто наказа Мартинес с обмислен шут от границите на наказателното поле.
 Селтик победи Рен с 3:1 в Лига Европа
Селтик продължава с успехите в Лига Европа

" Детелините " се оправиха и с Рен

Горе-долу от същата позиция той реализира и цялостния поврат, оказвайки се на точното място след едва изчистена топка от британската отбрана при корнер.

До края вместо равнене, Арсенал можеше да инкасира и трето попадение, само че огромната трансферна цел на Евертън - Гонсало Пасиенсия стреля извънредно покрай дясната греда.

Арсенал остава на първото място в група F с актив от 10 точки. Айнтрахт е втори с 9, а пък в битката за присъединяване в елиминациите може и да се включи Стандарт (Лиеж), който е със 7.

АРСЕНАЛ - АЙНТРАХТ 1:2

1:0 Обамеянг (45 " ), 1:1 Камада (55 " ), 1:2 Камада (64 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР