Английските медии съобщават за жертви при експлозия на сграда в

...
Английските медии съобщават за жертви при експлозия на сграда в
Коментари Харесай

Няколко души загинаха при експлозия на сграда в Бирмингам

Английските медии оповестяват за жертви при детонация на постройка в Бирмингам, макар че броят им към момента не е прочут. В изказване на полицията се показва, че в 20:30 часа локално време в неделя чиновниците на реда са били извикани на мястото на гърмежа.

BREAKING: Casualties reported following house explosion in Kingstanding area of Birmingham

Всички служби за незабавна помощ, пожарната и фирмите за комунални услуги са на мястото на детонация, се показва още в известието. Освен разрушената къща в съседство има и други здания, които са доста развалени. Унищожени са и коли.

От Бърза помощ на Уест Мидландс споделят, че сега има изпратени огромен брой коли за спешна помощ, които са на мястото на случая дружно с полицията и пожарната. Провежда се евакуация на хората от региона, които следват инструкциите на екипа за първа помощ за овакантяване на мястото на гърмежа.

DEVELOPING: Crowd gathers in street after Birmingham house explosion; social media reports suggest blast was heard miles away

Улицата, на която се намира адреса, както и близките пътища са затворени и ще останат затворени от съображения за сигурност за по-продължително време, до момента в който тече следствието. На жителите се предлага да заобикалят региона. Причината за детонацията към момента не е известна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР